Джейми Оливър е предоставил безброй апетитни рецепти на нацията и

...
Джейми Оливър е предоставил безброй апетитни рецепти на нацията и
Коментари Харесай

Изключително „вкусната“ рецепта за печен чийзкейк на Джейми Оливър изисква само 8 съставки

Джейми Оливър е дал безчет апетитни предписания на нацията и последният му апетитен чийзкейк наподобява не е изключение.

Бързите и лесни предписания на телевизионния готвач се оказаха шлагер измежду феновете на храната освен заради обстоятелството, че имат страховит усет, само че и тъй като изискват минимални старания. Ако сте работещ родител, ще знаете, че не постоянно има време да готвите в кухнята. Тези предписания също могат да бъдат избавителни, когато имате потребност от концепция в последния миг, с цел да впечатлите приятелите си.

За този прелестен десерт ще ви трябват единствено осем елементарни съставки - множеството от които можете да намерите в кухнята си долап, в това число масло и пудра захар (това е, в случай че сте разпален пекар). Това значи, че няма да е належащо да губите скъпи минути в локалния супермаркет и можете да се заемете напряко с разхвърляната работа.

Джейми Оливър опрости този известен десерт с метода си с един тиган. На своя уеб страница 48-годишният кулинар твърди, че резултатът е „ апетитен “ десе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР