Джеси Джеймс Декър, 35, призна, че се е колебала да

...
Джеси Джеймс Декър, 35, призна, че се е колебала да
Коментари Харесай

Джеси Джеймс Декър, 36, споделя за нежеланието си да моделира бикини за своята марка Kittenish... три месеца след раждането на четвъртото дете Денвър

Джеси Джеймс Декър, 35, призна, че се е колебала да моделира бикини от нейната марка Kittenish в този момент, когато е 30 lbs. по-тежка от това беше по това време предходната година след четвъртата й бременност

На първата снимка Декър (родена като Джесика Роуз Джеймс), 36, може да се види по какъв начин мига усмихнете се, до момента в който стоите до стената на басейна във вода до коленете.

След като към този момент беше поплувала, тя раздруса мокрия, хлъзгав взор с нея тъмнокафяви кичури, избутани обратно от лицето й и надолу към средата на гърба й.

Другата фотография на обявата демонстрира видимо по-широк аспект на външната конюнктура в обширния дом на двойката в квартал Oak Tree в Нешвил, Тенеси.

Певицата и създател на песни споделя, че в действителност употребява тези нови фотоси като тип мотивация за не се увличайте в игрите с цифри, когато става дума за телесно тегло и форма.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР