Дженифър Лопес все още е в преговори с нейните 16-годишни

...
Дженифър Лопес все още е в преговори с нейните 16-годишни
Коментари Харесай

Дженифър Лопес настоява нейните 16-годишни близнаци да се присъединят към нея на турнето през месец юли в чест на 55-ия й рожден ден: „Трябва да дойдеш с мама!`

Дженифър Лопес към момента е в договаряния с нейните 16-годишни двуяйчни близнаци - Еме Марибел Мунис и Максимилиан Давид Мунис - за превозване на целия месец юли на турне с нея в чест на нейния 55-ти рожден ден (на фотографията 22 февруари)

Поп дивата си спомни за GMA в понеделник: „ Излизам към два месеца от юни до август, тъй че си споделих: „ Трябва да излезеш през целия месец юли. Можеш да отидеш да лагеруваш и да правиш каквото искаш с приятелите си през юни, а по-късно в края на август, преди да започнеш учебно заведение, можеш да се върнеш и да излизаш още веднъж с приятелите си. Но би трябвало да дойдеш с мама за малко! "

Двукратно номинираната за Грами се нуждае от цялата фамилна поддръжка, която може да получи, като се има поради, че беше принудена да анулира седем концерта заради слаби продажби на билети и даже ребрандира нейната 30-та среща This Is Me... Now: The Tour to This Is Me... На живо: The Greatest Hits.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР