ДЖАКСЪН, мис. (АП) — План за разширяване на Медикейд, одобрен

...
ДЖАКСЪН, мис. (АП) — План за разширяване на Медикейд, одобрен
Коментари Харесай

Планът за разширяване на Медикейд в Мисисипи може да се бори за двупартийна подкрепа, казва лидерът на Демократическата партия

ДЖАКСЪН, мис. (АП) — План за разширение на Медикейд, утвърден от водачите в ръководения от републиканците Законодателен орган на Мисисипи, може да се бори за двупартийна поддръжка, защото включва условие за работа, което е малко евентуално да получи федерално утвърждение, сподели водачът на демократите в Камарата на представителите на щата във вторник.

Одобрението на проекта може да сътвори подправена вяра измежду хората, които желаят покритие от Medicaid, само че може да не го получат, сподели конгресмен Робърт Джонсън пред кореспонденти откакто групата на неговата партия се събра уединено, с цел да разиска въпроса.

„ Демократическата група в Камарата на представителите не искаше да гласоподава за законопроект за разширение на Medicaid, който беше разширение на Medicaid единствено на име “, сподели Джонсън от Начез.

Лидерите на Камарата и Сената работеха зад затворени порти, с цел да обезпечат поддръжка. Те се нуждаят от минимум две трети марж във всяка камара - задоволително, с цел да преодолеят предстоящото ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР