ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Първото сериозно усилие на водената от

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Първото сериозно усилие на водената от
Коментари Харесай

Дискусиите за разширяване на Medicaid може да се провалят в ръководената от републиканците Мисисипи

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Първото съществено изпитание на водената от републиканците законодателна власт на Мисисипи да разшири Medicaid наподобява се разпадна в четвъртък, защото водачите спореха дали да оставят гласоподавателите вземат решение въпроса.

Под напън през последните дни на четиримесечна сесия, договарящите от Камарата на представителите и Сената пуснаха предложение в понеделник за разрешаване на покритието на Medicaid за още десетки хиляди хора с ниски приходи, само че включваше условие за работа.

Демократите в Камарата на представителите се възпротивиха, преди проектът да може да бъде гласуван, като споделиха, че това е разширение на Medicaid единствено на име, тъй като федералното държавно управление е блокирало няколко щата да имат такива мандати.

Мисисипи е един от най-бедните щати и има едни от най-лошите здравни резултати. Някои бизнес водачи, членове на духовенството и бранители на опазването на здравето лобират Мисисипи да се причисли към 40 други щата в разширението на Medicaid, по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР