Дийн МакГий е за дълго време“ да намери справедливост за

...
Дийн МакГий е за дълго време“ да намери справедливост за
Коментари Харесай

Адвокат: Отстраняването на ученик от училище в Северна Каролина заради „незаконен извънземен“ термин показва „пълна липса на съпричастност“

Дийн МакГий е „ за дълго време “ да откри правдивост за семейство МакГий след техният 16-годишен наследник беше отхвърлен за потребление на термина „ противозаконен извънземен “ в учебното заведение си в Северна Каролина.

През април Крисчън Макги беше отхвърлен за три дни, откакто попита преподавател дали нейното споменаване на думата „ извънземни “ се отнася до „ галактически извънземни или незаконни пришълци, които се нуждаят от зелени карти “. След като възпитаник се твърди, че е заплашил да „ изрита своя… “ за потреблението на термина, Кристиян е бил ориентиран към помощник-директора, който заключил, че това е „ расово стимулиран коментар, който пречи на класа “.

В отговор Liberty Центърът за правораздаване, където Макгий работи като юрист по свободата на образованието, разгласи дело против просветителния съвет на окръг Дейвидсън от името на фамилията във вторник.

Говорейки с Fox News Digital, Макгий разказа учебното заведение като дейно приписващо расизъм, когато го нямаше.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР