Директорът на областната дирекция (ОД) на МВР в Ловеч старши

...
Директорът на областната дирекция (ОД) на МВР в Ловеч старши
Коментари Харесай

Отстраниха от длъжност директора на ОДМВР - Ловеч

Директорът на регионалната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Ловеч старши комисар Станислав Великов е краткотрайно отхвърлен от служба със заповед на вътрешния министър, потвърдиха от полицията в Ловеч. От Министерство на вътрешните работи прибавиха, че със заповед на министър Стоянов е формирано дисциплинарно произвеждане против шефа на ОДМВР - Ловеч. Той е отхвърлен от служба до привършване на производството.
 
Великов е отпред на ОДМВР в Ловеч от 2 юли 2021 година Роден е през 1977 година в Троян. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи, компетентност " Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ". Има и добита образователно-квалификационна степен магистър по право в Югозападен университет " Неофит Рилски " в Благоевград.
 
Започнал е работа като дознател в системата на Министерство на вътрешните работи през 2004 година в районното ръководство в Троян. От 2015 година досега е основен проверяващ служител на реда в отдел " Разследване " при ОДМВР - Ловеч.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР