Дигиталният портфейл MyFin прави поредната си стъпка към повишаване нивото

...
Дигиталният портфейл MyFin прави поредната си стъпка към повишаване нивото
Коментари Харесай

Търгувайте с акции, облигации и ETF-и в реално време с MyFin Investment

Дигиталният портфейл MyFin прави следващата си стъпка към повишение равнището на потребителското прекарване с новия си артикул Investment , който разрешава търговия с акции , ETF- и и облигации в действително време на финансови тържища във всяка точка на света . Клиентът работи с настоящи пазарни цении и може да наблюдава придвижването на таргетираните активи за отминал интервал.

От функционалността Investment могат да се възползват всички клиенти на MyFin без значение от абонаментния им проект, като в началната си фаза тя ще бъде налична единствено за българския пазар, а на по-късет стадий - и за финтех феновете в чужбина.

Новата Investment функционалност има редица плюсове - сключването на покупко-продажби през MyFin се случва смо с пет клика. С придобиването на цяла акция клиентът получава и собствеността, което му дава самостоятелност от брокера, с който търгува, както и карт бланш да дефинира прехвърлянето й към други тържища. Това прави услугата подобаваща и за вложители с по-голям размер парични средства. MyFin е привлекателна платформа за цифрова търговия и поради опцията за закупуване на акции на цени, равни на борсовите. Услугата също по този начин обезпечава цялостна потребителска независимост на избор в кой миг да бъде продадена част или цялата наличност, като се има поради моментната динамичност на цената на актива по отношение на лв. (BGN), еврото (EUR) и щатския $ (USD).
 Снимка 660304
Източник:

Клиентите имат опция да прибавят акции като обичани и още по-лесно да наблюдават волатилността им. Те могат да настройват известия за смяна в цената и да бъдат осведомени навреме за това при авансово заложени критерии.

Investment от MyFin е следващият артикул, основан за оптимално облекчение и комфорт при разплащания в онлайн среда. Фокусът на цифровия портфейл, който съществува от края на 2020 година, е ориентиран към усъвършенстването на всички процеси в ръководството на персонални финанси в интерес на потребителя.

MyFin е единственото българско приложение, което събира на едно място опцията за преводи, заплащане на комунални услуги, закупуване на винетки, инвестици в акции, ETF-и, облигации и търгуване с безналично злато, и не на последно място: AI помощник за ръководство на персоналния бюджет.

През април достъп до MyFin Investment ще имат и финтех феновете отвън територията на България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР