Девет мъже бяха хвърлени в затвора заради скандала с франтирането

...
Девет мъже бяха хвърлени в затвора заради скандала с франтирането
Коментари Харесай

Груминг в Рочдейл: Болни членове на педо банда, които са подлагали млади момичета на серийно малтретиране

Девет мъже бяха хвърлени в пандиза поради абсурда с франтирането в Рочдейл през 2012 година, като по-нататъшни следствия доведоха до осъждането на 42 мъже – само че нов разобличителен отчет разпознава 96 други към момента се считат за евентуален риск за децата.

Прегледът от 173 страници обгръща интервала от 2004 до 2013 година и излага голям брой несполучливи следствия от полицията на Голям Манчестър (GMP) и очевидното равнодушие на локалните управляващи към тежкото състояние на стотици младежи, основно бели девойки от безпаричен генезис, всички разпознати като евентуални жертви на принуждение в Рочдейл от азиатски мъже. От деветте мъже, които след това бяха наказани, осем бяха от пакистански генезис и един от афганистански генезис.

Дванадесет мъже бяха в началото упрекнати в полов трафик и други закононарушения, в това число обезчестяване, трафик на девойки за секс и скрит план за присъединяване в полови активност с дете. Много от в последна сметка наказаните - всички на възраст 24-59 години - б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР