Деси Слава стана горда баба на момиченце, което носи нейното

...
Деси Слава стана горда баба на момиченце, което носи нейното
Коментари Харесай

Вижте внучката на Деси Слава

Деси Слава стана горда баба на момиченце, което носи нейното име, едвам на  45 години. Синът й Майкъл и Анжела се радват на отрочето си. Те са дружно от няколко години. Певицата научила, че ще става баба, минути след огромния си наследник. Тъй като й е озвучител и пътува с нея по участия, Майки не съумял да скрие насладата си, когато обичаната му съобщила новината по телефона. Майката на младия баща, която го познава добре, незабавно усетила страстите му и го попитала какво се случва.

„ Любовта ражда обич “, написа 22-годишният юноша, като по този начин разгласи, че ще става татко.

Десислава занапред засече, че доста ще обича и ще глези бебето. Певицата, която има две момчета, постоянно е желала и момиченце, тъй че дребната Деси Слава е сбъдната нейна фантазия. Визията на хитовата изпълнителка евентуално не се припокрива с визиите за тази на баба.

Радостното събитие се случи четири месеца, откакто означиха 6-ия рожден ден на Благой, дребният наследник на певицата, с чийто татко тя също се раздели, само че резервираха положителни връзки.

„ Да, вълнуващо е доста! Боже, благодаря ти, че ме подари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това благополучие ”, показа изпълнителката при раждането.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР