Деси Слава допусна много нелеп гаф, заради който в мрежата

...
Деси Слава допусна много нелеп гаф, заради който в мрежата
Коментари Харесай

Деси Слава си прави селфи с тоалетна хартия

Деси Слава позволи доста безразсъден гаф, поради който в мрежата небрежно я попиляха. Фолкпевицата реши да си прави селфи от тоалетната - както доста от родните известни звезди вършат от много време насам, само че не помни преди този момент да направи нещо, поради което в този момент бере позор.

Ангелогласната певица, която напоследък много се е вталила, очевидно не е имала никакво самообладание да покаже на почитателите си какъв брой добре наподобява и с какъв брой сила е заредена, единствено че е пропуснала да махне от кадър... тоалетната хартия. А можеше и самата тоалетна да не попада на фотографията. 

" Вече и аз съм в тренда ", написа изпълнителката над фрагментите, без дори да подозира какво ще последва малко по-късно.

" Как може да се излагаш по този начин? Да се снимаш в тоалетна! Не ти отива това държание, грозно е. Всички ние употребяваме тоалетни, само че не се снимаме в тях. Човешко е, само че не и за селфи. Нищо персонално, това е моето мнение за тези фотоси ", гласи един от мненията под поста на Деси Слава в мрежата.

А в различен се споделя: " Поне тоалетната хартия да беше изрязала. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР