Десетки протестиращи превзеха сграда в Колумбийския университет в Ню Йорк

...
Десетки протестиращи превзеха сграда в Колумбийския университет в Ню Йорк
Коментари Харесай

Пропалестинските протести се разпространяват, стават все по-разгорещени, тъй като реакциите на училищата са различни

Десетки протестиращи превзеха постройка в Колумбийския университет в Ню Йорк рано във вторник, барикадирайки входовете и разпъвайки палестинско знаме през прозореца в последния ескалация на демонстрации против войната Израел-Хамас, които се разпространиха в университетските кампуси в цялата страна.

Видеозаписи демонстрират по какъв начин протестиращи в кампуса на Колумбийския Манхатън заключват оръжия пред Хамилтън Хол рано във вторник и носят мебели и железни барикади към постройката, една от няколкото, които бяха окупирани по време на войната за цивилен права и войната против Виетнам през 1968 година митинг в кампуса. Публикации на страница в Instagram за уредниците на митинга малко след среднощ приканиха хората да защитят лагера и да се причислят към тях в Хамилтън Хол.

„ Автономна група си върна Залата на Хинд, известна преди като „ Хамилтън Хол “, в чест на Хинд Раджаб, страдалец, погубен от ръцете на геноцидната израелска страна на шестгодишна възраст, “ CU Apartheid Divest, оповестен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР