Десетки каравани, кемпери и палатки вече освободиха местността Камчийски пясъци

...
Десетки каравани, кемпери и палатки вече освободиха местността Камчийски пясъци
Коментари Харесай

Край на дивото къмпингуване край Шкорпиловци и Камчийски пясъци

Десетки каравани, кемпери и палатки към този момент освободиха местността Камчийски пясъци и плажа на Шкорпиловци след слагане на предупредителни стикери за нарушаване.

В началото на месец април тази година, след сигнал за нелегално ситуирани кемпери, каравани и други уреди, е осъществена инспекция, която открива голям брой нарушавания.

В региона на околност Камчийски пясъци са били паркирани 6 каравани и 1 микробус и 1 ремарке без регистрационни номера. Проверяващите са намерили сграда от дървени палети, насъбран дървен материал, маси, столове, гуми, шезлонги, ледник, бетонови блокчета, пейки, железно барбекю и умивалници.

В региона на околност Изгрев-Хоризонт са били паркирани 55 каравани от които единствено 11 са били с регистрационни номера и 1 бус. Имало е 7 палатки, маси, столове, железна структура на шатра, а караваните са имали табели, че са охранявани от СОТ.

В землището на с. Шкорпиловци, община Долни чифлик са били ситуирани 2 каравани, маса, столове, пейки, гуми, дървени палети и мивка.

Къмпингуващите са предизвестени със стикери, в които е посочен 26 април 2024 година като краен период за непринудено унищожаване на нелегално разположените кемпери, каравани и уреди.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР