ДЕС МОЙН, Айова (AP) — Учителите и служителите в селския

...
ДЕС МОЙН, Айова (AP) — Учителите и служителите в селския
Коментари Харесай

Учителите в окръг Айова, които са имали стрелба в училище, могат да получат бонус за задържане през следващата година съгласно новия законопроект

Договор за Европейския съюз МОЙН, Айова (AP) — Учителите и чиновниците в селския окръг на Айова, където по-рано тази година се случи смъртоносна пукотевица в учебно заведение, може получават бонуси, в случай че не изоставен работата си според нов законопроект, утвърден от законодателите и изпратен на губернатора.

Атаката от 4 януари в гимназията в Пери, Айова, на към 40 благи (64 километра) ) северозападно от Де Мойн, умъртви шестокласника Ахмир Джолиф, рани смъртоносно шефа на гимназията Дан Марбъргър и рани шестима други. Законопроектът разрешава на учебния регион в Пери, Айова, да похарчи 700 000 $ от локални налози за бонуси за чиновници през идната образователна година.

Стрелбата стартира в кафенето, до момента в който учениците се събираха за закуска, преди часовете да бъдат обновени след зимната отмора. 17-годишният възпитаник Дилън Бътлър, който откри огън, също умря от явно самонараняване.

Представител Картър Нордман, републиканец, сподели, че представители на асоциацията на учебните настоятелства на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР