Денвър Нъгетс поведе на Ел Ей Лейкърс с 2-0 победи

...
Денвър Нъгетс поведе на Ел Ей Лейкърс с 2-0 победи
Коментари Харесай

Кош със сирената на Мъри донесе втори пореден успех на Денвър над Лейкърс

Денвър Нъгетс поведе на Ел Ей Лейкърс с 2-0 победи в плейофната серия от първи кръг на Запад, откакто взе и второто си домакинство над „ езерняците “ по трагичен метод със 101:99.


Шампионите изоставаха с 20 точки през второто полувреме, само че съумяха да създадат цялостен поврат. В воин за „ буците “ се трансформира Джамал Мъри, който осъществя панер със сирената. Мъри пропусна 13 от първите си 16 стрелби, само че не трепна при решителното си осъществяване, донесло значимия триумф за Нъгетс. Той приключи с 20 точки, 3 битки и 5 асистенции. Никола Йокич бе на всички места и наниза трипъл-дабъл – 27 пункта, 20 битки и 10 асистенции. 22 точки и 9 овладени топки под коша записа Майкъл Портър-младши, а Арън Гордън и Крисчън Браун способстваха надлежно с 14 и 10.

За Лейкърс Антъни Дейвис приключи с дабъл-дабъл – 32 точки и 11 битки, а ЛеБрон Джеймс се регистрира с 26 пункта, 8 битки и 12 завършващи подавания. 23 точки добави Д‘Анджело Ръсел, само че калифорнийци по този начин и не съумяха да задържат преднината си и ще би трябвало да наваксват закъснение от 0-2 след първите два мача в Денвър. Мач номер 3 от серията е в залата на Лейкърс.

Втори победи вкъщи реализираха и тимовете на Кливланд Кавалиърс и Ню Йорк Никс. „ Кавалерите “ не сбъркаха против Орландо Меджик и след здрава игра в отбрана завоюваха с 96:86, до момента в който нюйоркчани се постановиха над Филаделфия 76-ърс и Джоел Ембийд със 104:101, откакто изоставаха с пет точки 30 сек преди края. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР