Денвър Нъгетс е на победа от класиране за полуфиналите в

...
Денвър Нъгетс е на победа от класиране за полуфиналите в
Коментари Харесай

Денвър е на победа от елиминиране на ЛА Лейкърс

Денвър Нъгетс е на победа от класиране за полуфиналите в Западната конференция на НБА. " Буците " се постановиха със 112:105 при гостуването си на Лос Анджелис Лейкърс и поведоха с 3:0 в серията сред двата тима. 

" Езерняците " започнаха мощно мача и поведоха с 33:23 след първата четвърт. Оттам нататък Денвър стартира да топи пасива си, като на полувремето изоставаше единствено с четири точки 49:53. В третата четвърт гостите започнаха да натрупат и задатък, като на моменти водеха с 12 точки при 83:71. До края на срещата първенците задържаха задатъка си и са доста покрай класиране в идващия кръг. 

Аарън Гордън беше най-резултатен за спечелилите с 29 точки, като към тях добави и 15 битки, с цел да оформи " дабъл-дабъл ". Никола Йокич също се регистрира с подобен - 24 точки и 15 битки. Джамал Мъри остана с 22 точки, а Майкъл Портът вкара 20 пункта и хвана 10 битки. 

За Лейкърс Антъни Дейвис приключи с " дабъл-дабъл " - 33 точки и 15 битки. ЛеБрон Джеймс добави още 26 точки, а Остин Рийвс приключи с 22 точки. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР