ДЕНВЪР (AP) — Мъж, обвинен в подпалването на домашен пожар,

...
ДЕНВЪР (AP) — Мъж, обвинен в подпалването на домашен пожар,
Коментари Харесай

Мъж, обвинен в подпалването на домашен пожар в Денвър, който уби 5-ма членове на сенегалско семейство, ще се признае за виновен

ДЕНВЪР (AP) — Мъж, упрекнат в подпалването на домакински пожар, който умъртви петима членове на сенегалско семейство през 2020 година, при положение на несвоевременно възмездие трябваше да се яви в съда в петък, с цел да се пледира.

Кевин Буи, 20, беше на 16 по време на пожара, само че беше преследван като възрастен, упрекнат в ликвидиране първа степен, опит за ликвидиране, палеж и кражба с щурм. Той е разказан от прокурорите като главатар на група от трима другари, които започнаха пожара на 5 август 2020 година измежду нощ, тъй като вярваше, че хора, които неотдавна са го ограбили, живеят в дома, откакто неправилно са наблюдавали откраднатия му iPhone там благодарение на приложение.

Той е последният от тримата, който се призна за присъда в пожара, който умъртви Джибрил Диол, 29 и Аджа Диол, 23 и тяхната 22-месечна щерка Хадиджа Диол и техния родственик Хасан Диол, 25, и нейната 6-месечна щерка Хава Бай. Други трима души са избягали, скачайки от втория етаж на къщата.

Миналата година Дилън Сийбърт, който беше на 14 го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР