ДЕНВЪР (AP) — Коди Уилямс, петзвезден новобранец, който игра в

...
ДЕНВЪР (AP) — Коди Уилямс, петзвезден новобранец, който игра в
Коментари Харесай

Нападателят Коди Уилямс се обявява за драфта на НБА след един-единствен сезон в Колорадо

ДЕНВЪР (AP) — Коди Уилямс, петзвезден новобранец, който игра в Колорадо за своя първи сезон, разгласи в обществените медии в понеделник, че е влиза в драфта на НБА.

19-годишният нападател от Аризона означи приблизително 11,9 точки и три битки, до момента в който оказа помощ на Бъфалъс да завоюват място в шампионата на NCAA. Уилямс стреля 55,2% от полето за сезона и блокира 16 изстрела, до момента в който влезе в тима за първокурсници на Pac-12.

Уилямс, който е 6 фута 8 и 190 паунда, се счита за избор от лотарията поради неговия атлетизъм. Някои чернови прогнози го плануват да влезе в челната петица. Неговият брат, Джейлън, беше 12-ият като цяло определен от Санта Клара от Оклахома Сити през 2022 година Джейлън Уилямс оказа помощ на Тъндър да станат номер 1 на Запад този сезон.

„ Искам да благодаря на моя брат Джейлен за това, че ме насърчаваше, тласкаше и предизвикваше да бъда най-хубавата версия на себе си “, сподели Уилямс в обявата си в Instagram. „ Вдъхновението ви значи повече, в сравнение с в миналото ще разбер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР