Деница Сачева, фейсбукДнес “сглобка“ от ПП/ДБ и БСП, подкрепена от

...
Деница Сачева, фейсбукДнес “сглобка“ от ПП/ДБ и БСП, подкрепена от
Коментари Харесай

Политическата халтура ПП/ДБ предлага единствено и само целофан за опаковка. И късогледо забравя, че целофанът е прозрачен и вече всички граждани и целият свят виждат какво има под него

Деница Сачева, фейсбук

Днес “сглобка “ от ПП/ДБ и Българска социалистическа партия, подкрепена от „ Възраждане “ и Има Такъв Народ смъкна ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. Два дни преди да излезем в предизборна акция. Ако действието е ориентирано против ГЕРБ–СДС, то е безсмислено, тъй като пълномощията на ръководителя ще се извършват още веднъж от заместник–председателя на най-голямата парламентарна група. Т.е. от заместник–председателя на Народното събрание от ГЕРБ–СДС. Ако действието беше ориентирано против личността на Росен Желязков – гробното безмълвие, което настана до момента в който той говореше и неналичието на овации, когато оставката беше призната, ясно демонстрираха, че той има престиж и самопризнание, които никой от ПП/ДБ в никакъв случай няма да има.

ПП/ДБ желаеха и взеха оставката на Росен Желязков, тъй като бил позволил гласуването на оставката на шефа на НЗОК без да регистрират обстоятелството, че месеци наред преди този момент той работеше в оставка. ПП/ДБ резервираха гробно безмълвие, когато ДАНС излезе с разкрития, че по време на тяхното ръководство е променяна Специализираната електронна система за следене и разбор на лекарствените артикули (СЕСПА) и че това е довело до облагодетелстване на търговци с лекарствени артикули, до облаги в изключително огромни размери за сметка на българските пациенти, които са плащали с изключение на с осигуровките си, със здравето и живота си. За сметка на това желаеха оставката на шефа на ДАНС по-късно.

Участието на ПП/ДБ в българската политика и изключително на техните в действителност „ водачи “ Асен Василев и Лена Бориславова ще се запомни с застъпничество на контрабандата и корупцията, манията за безспорна власт, брутална парвенющина, липса на почитание към хората и към България.

В деня, в който 6000 миньори са пътували стотици километри, с цел да получат решения за бъдещето си, хиляди хора с увреждания чакат приемането на закон за налична среда до българското Черноморие и стотици работодатели чакат измененията, с които да могат да спасят туристическия сезон със сезонни служащи, ПП/ДБ избра да се занимава с пъпа си и сподели, че в името на тесния партиен интерес ще мачка ползите на хората и ще се съюзи, в случай че би трябвало, и с дявола.

Политическата халтура ПП/ДБ предлага само и единствено целофан за опаковка. И късогледо не помни, че целофанът е транспарантен и към този момент всички жители и целият свят виждат какво има под него.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР