Делегацията на националния отбор на България закъсня от предварителния си

...
Делегацията на националния отбор на България закъсня от предварителния си
Коментари Харесай

Хаос в Тирана: Националите ни и съдиите закъсняха за мача

Делегацията на националния тим на България закъсня от предварителния си график за идване на „ Еър Албания Стейдиъм “ заради съществени организационни проблеми на домакините от Албания, заяви Гонг.

Час и половина преди началото на срещата към момента рейсът на „ лъвовете “ не беше дошъл на оборудването, защото домакините бяха настанили българите в хотел, намиращ се на 40 километра отвън Тирана.

От няколко дни в града има огромен европейски конгрес, откакто локалните желаят да влязат в Европейския съюз и са поканили министър председатели и министри от съвсем целия европейски континент. В следствия на огромното събитие пък голяма част от центъра на града е блокирана от полицейско наличие и напредването с транспортно средство е извънредно тежко и мъчно, поради което се е случило и забавянето на " трикольорите ". За сметка на това домакинските футболисти бяха на две минути пешеходно разстояние от стадиона.

Отделно, генерално влизането на новото оборудване беше извънредно мъчно за множеството публични лица и публицисти, като съдиите на срещата от Косово също дойдоха с известно забавяне.

„ Лъвовете “ даже са поискали срещата да стартира с леко закъснение заради цялата бъркотия от албанците, само че те не са склонили и в последна сметка и мачът ще стартира по предарителния график от 19,00 часа българско време. Именно поради това не всички футболисти на България излязоха на нормалната си разходка преди загрявката за мача, а започнаха непосредствено да се преобличат и приготвят в съблекалнята. В последна сметка играчите на България излязоха за формалната си подготовка в 17,20 часа локално време (бел.ред - 18,30 българско), с цел да създадат последното си занятие преди контролата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР