Дъщерята на убития във Виноградец ресторантьор Атанас Тонкев писа писмо

...
Дъщерята на убития във Виноградец ресторантьор Атанас Тонкев писа писмо
Коментари Харесай

Дъщерята на убития ресторантьор във Виноградец попиля Цацаров: Баща ми изгни в гроба, а Лазар Влайков…

Дъщерята на убития във Виноградец ресторантьор Атанас Тонкев писа писмо до основния прокурор Сотир Цацаров поради бавния развой по следствието на убийството. В утринния блок на Нова телевизия Деница Тонкева съобщи, че е писала до Цацаров, с цел да подсети и да не се измъкне и този път Лазар Влайков.

„ Моят татко изгни в гроба, а Влайков продължава да работи като общински консултант, добави Деница. Според първичната версия съдбовният изстрел против Тонкев бил създаден от 6-годишно дете. Впоследствие по случая беше арестуван общинският консултант от Септември Лазар Влайков, който е притежател на оръжието на убийството. Близки на жертвата обявиха, че точно Влайков е умъртвил ресторантьора. В средата на ноември предходната година Влайков беше освободен под гаранция от 8000 лв..

От репортера на „ Здравей, България “ стана ясно, че инцидентно преминаващ мъж е съобщил, че Лазар Влайков си ядял и пиел умерено непрекъснато в хотел във Велинград. От прокуратурата оповестиха за Нова телевизия, че към този момент са осъществени три огледа на мястото на престъплението, разпитани са повече от 25-има очевидци по делото и са осъществени редица експертизи. Обвинител номер 1 пък щял да беседва с вътрешния министър Валентин Радев в търсене на информация за какво се бави комплексната експертиза.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР