Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър. Не защото

...
Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър. Не защото
Коментари Харесай

Петър Москов: Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър

„ Даниел Митов беше прелестна кандидатура за външен министър. Не тъй като сме управлявали дружно, а тъй като той има образованието и качествата за поста. Това би било добре за България, само че не беше добър метода, по който ГЕРБ използва името му ", съобщи пред Нова тв. някогашният здравен министър и водач на КОД Петър Москов.  

„ В София има две места, на които можете да получите здравна помощ през нощта, от 97 лечебни заведения. Докато това е по този начин, хората в тези две болнични заведения ще бъдат претрупани и с неспособност да се извърнат към цялото страдалчество и болката на хората ", съобщи Петър Москов.

„ В опазването на здравето има цели области и някогашни окръзи са медицински, здравни пустини. Там няма един кръст, който да свети през нощта, а в някои даже и денем, където хората да потърсят помощ. Ето това би трябвало да бъде адресирано “, уточни той.  

„ Синя България “ няма да бъдем най-големите на идните избори. Вероятно няма да бъдем и спечелили. Но в случай че вършим същото не можем да чакаме, че ще получим нещо друго. „ Синя България “ няма да бъде следващия победител, обясняващ по какъв начин ще убие съперника си, само че може да бъде разликата в идващия парламент ", съобщи Москов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР