Дългоочакван билет за 2024 г., противоречива история за кучето и

...
Дългоочакван билет за 2024 г., противоречива история за кучето и
Коментари Харесай

Ноем разглежда чувството за „застрашеност“ от Ники Хейли, спорно убийство на куче, спекулации за вицепрезидента на Тръмп в книгата

Дългоочакван билет за 2024 година, спорна история за кучето и възприятието за „ застрашеност “ от Ники Хейли - Най-новата книга на губернатора Кристи Ноем, R-S.D, разкрива нейната роля в водачеството и опита й зад кулисите на политиката в окръг Колумбия.

Книгата на Ноем, озаглавена „ Няма връщане обратно “, споделя в детайли за нея житейски уроци посредством нейния фамилен фермерски бизнес, работа в Конгреса и актуалната роля на губернатор. И макар че към момента не е попаднала на рафтовете, книгата на консерватора към този момент раздвижи новинарския цикъл.

Губернаторът се спря на поддръжката си за някогашния президент Доналд Тръмп, който тя разказа като „ бик в магазин за порцелан “ в книгата, споделена с Fox News Digital преди стартирането й във вторник.

Тръмп неотдавна удостовери, че републиканският губернатор е в листата му за вицепрезидент, а когато беше запитана за мечтаната позиция, Ноем сподели, че желае някогашен президент, „ с цел да избере кой ще му помогне да завоюва. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР