Дългогодишният директор на училището в с. Рогош, общински съветник и

...
Дългогодишният директор на училището в с. Рогош, общински съветник и
Коментари Харесай

Социалистите с номинации за кметове на Марица и Николаево

Дългогодишният шеф на учебното заведение в с. Рогош, общински консултант и водач на локалната конструкция на Българска социалистическа партия Виолета Христодулова е безспорната кандидатура на социалистите за кмет на община Марица. Номинацията и бе единомислещо одобрена от делегатите на конференцията на партията.
ДПоставяйки в центъра на нашите старания хората и работейки за превъзмогване на насъбрани проблеми, имам вяра, че дружно ще успеем да осъществяваме политики за стабилно развиване на нашата община. Подобряването на обществените услуги, обновяването на общинската инфраструктура и включването на жителите на общината във вземането на решенията за стратегическото и развиване, са поръчител за мощно локално самоуправление,заяви след номинацията Христодулова.
Конференцията утвърди и претендентите за общински съветници и кметове на обитаеми места, както и предизборната платформа за локалните избори. Визията на социалистите за развиване на общината стъпва върху левите цели в обществената политика- налично обучение и опазване на здравето, разширение на обществената ангажираност на обществото. В нея са заложени и ограничения за задържане на младежите в общината.
Българска социалистическа партия в град Николаево издигна Константин Руйчев за кмет на общината. Той беше определен и за краткотраен ръководител на Общинския съвет на партията в Николаево.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР