Далас Маверикс подписаха с треньора си Джейсън Кид споразумение за

...
Далас Маверикс подписаха с треньора си Джейсън Кид споразумение за
Коментари Харесай

Треньорът на Далас поднови своя договор с тима

Далас Маверикс подписаха с треньора си Джейсън Кид съглашение за многогодишно продължение на контракта му с клуба. Това се случи на фона на спекулации, че той е обвързван с вакантния треньорски пост с Лос Анджелис Лейкърс.

Финансовите условия и продължителността на новия договор не бяха разкрити.

„ Развълнувани сме, че треньорът Кид продължава да води нашия тим през идните години с това добре извоювано продължение на контракта. Кид изведе нашия тим до два плейофа през последните три сезона и чакаме с неспокойствие неговото водачество в продължавайки да построяваме и развиваме този към този момент страховит план ", съобщи шефът на Маверикс Патрик Дюмон. 

51-годишният Кид е 140-106 за три сезона, водейки Мавс, които би трябвало да играят стартират Оклахома Сити Тъндър в полуфиналите на Западната конференция. Кид изведе Маверикс до финалите на Западната конференция през 2022 година

Като цяло Кид има 323-296 за седем сезона като старши треньор на Бруклин Нетс (2013-14), Милуоки Бъкс (2014-18) и Далас. Кид оказа помощ на Маверикс печелят единствената си купа в НБА през 2011 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР