Да признаеш, че не си любител на кучета, е все

...
Да признаеш, че не си любител на кучета, е все
Коментари Харесай

`Хората не трябва да умират, тъй като не можем да контролираме домашните любимци - лудо е да оставяме кучешките атаки да продължават`

Да признаеш, че не си фен на кучета, е все едно да кажеш на света, че си направил извънредно грях. По принцип всички те мислят за умопобъркан.

Но ще си призная... алергичен съм (честно казано, аз съм), малко ме е боязън и несъмнено не ми харесва когато куче ме нападне в парка. „ Не се тормозете, той е другарски надъхан! “ — вика стопанинът, до момента в който лигавото куче скача върху мен с кални лапи. „ Да, само че не съм! “ Отговарям, постоянно на комплицирани погледи.

(Опитах учтиви митинги, само че в този момент просто минавам напряко към пасивно-агресивни.) Има къща покрай мен, където двама ръмжащи добермани ръмжат и скачат против градината им ограда, когато някой мине около него.

След като неотдавна интервюирах водещата на Good Morning Britain Шарлот Хоукинс за времето, когато две солидни кучета пробиха ограда и нападнаха дребното момиченце на нейния другар, до момента в който стоеше безпомощно с бебето си, в този момент се опасявам, че това може да се случи на мен и децата ми. Веднъж се разхождах с дребното си дет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР