Да предположим, че сте кулинарен гений. Всяка вечер кълцате до

...
Да предположим, че сте кулинарен гений. Всяка вечер кълцате до
Коментари Харесай

Каква е разликата между главен и шеф готвач

Да предположим, че сте кулинарен талант. Всяка вечер кълцате до съвършенство кубчета, задушавате и печете пътя си към чувствено самодоволство, приготвяйки незабравими пиршества. Това прави ли ви готвач или началник? Е, зависи.
Шеф е професионален готвач, който ръководи кухнята на ресторант или хотел. Той има кодифицирано образование, без значение дали е реализирано посредством кулинарно учебно заведение, или влиятелен курс. Неговото обвързване е да дава отговор за кухнята, за екипа си, за менюто, а не просто да подготвя вкусна храна.
 10 готварски трика, които ще улеснят всяка стопанка 10 готварски трика, които ще улеснят всяка стопанка
Майстор-готвчати знаят доста трикове, с които да си улеснят живота в кухнята. Как да проверим дали яйцата са пресни Ако сте ги закупи...

Готвачът има повече аматьорска асоциация, просто тъй като допуска, че индивидът не готви професионално. Ограничението не идва от действителното качество на приготвяната храна, а просто тъй като в ресторантьорството, готвачът е всеки, който е под шефа. Главният готвач е този по чиито предписания се подготвя храната в обещано заведение, само че той няма съществена роля, във връзка с меню или организация.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР