Човек и добре да живее, идва време за събрание на

...
Човек и добре да живее, идва време за събрание на
Коментари Харесай

Твоят бизнес е професионален домоуправител? Тогава си направи сметка

Човек и добре да живее, идва време за заседание на входа. И се стартира: на съседа от последния етаж му тече от покрива, стълбището тъне в мрак, тъй като не е ясно какъв брой съседи са нужни да сменят една крушка, докога някой ще употребява площадката за склад, автоматът на вратата отново не работи, в кого е ключът от ел. таблото, мазилката за какво се лющи, по какъв начин може пред другия вход да е ботаническа градина, а пред този – джунгла, но апелирам ви се, хайде малко по-отговорно, изобщо този вход някой чисти ли го? Гласове се надвикват, пръсти се размахват и вместо захар и брашно се разменят обвинявания и оправдания.

Но не щеш ли би трябвало да се избере нов домоуправител и настъпва неудобно безмълвие. Един е доста ангажиран. Друг доста пътува. Трети гледа деца. На четвърти просто не му се занимава. И тогава се появяваш ти. Професионалният домоуправител. Специалистът по междусъседски връзки. Човекът с потенциал, чиято задача е да направи този вход едно по-добро място за живеене.

Всъщност да си домоуправител е една колкото потребна и благородна, толкоз и сложна специалност. Защото, с цел да си гледаш работата добре, с изключение на да бъдеш предан, е належащо и да мислиш за сума ти неща – поправки, разноски и какво ли още не. Хората са ти доверили постройката, парите и проблемите си, а ти на кого можеш да се довериш? На Пощенска банка, която има нещо за теб – пакет „ Професионален домоуправител “.
Професията изисква професионални решения
Ако твоята работа е да управляваш етажна благосъстоятелност, то тази на Пощенска банка е да ти даде артикул, с който в този бизнес да се чувстваш като вкъщи си. Предлага ти удобен пакет  от банкови услуги, който  цели да отговори оптимално на твоите потребности. Защото зад фасадата на тази специалност се крие огромна отговорност – делегирани са ти не просто тухли, стъкло и бетон, само че и избрани средства, с които да оперираш точно, дейно и транспарантно. Продуктовият пакет „ Професионален домоуправител “ на Пощенска банка ти обезпечава нужните принадлежности – разплащателна сметка в лв., бизнес дебитна карта (Mastercard Business или Visa Business) и интернет банкиране.
Банката на входа
Тъй като си претенциозен и ненапълно професионално килнат, искаш да знаеш не просто повече, а всичко. Предимства, условия, какво ти дават и какво ти даваш в подмяна. Затова всъщност: сметката за професионален домоуправител в Пощенска банка няма такса за разкриване, нито минимално салдо. Възползваш се от по-ниска месечна такса за обслужване, в случай че активираш всички артикули от пакета. Месечно, считано от датата на разкриване на сметката, можеш да извършваш през услугата Интернет банкиране на Банката („ е-Postbank “) до 200 безвъзмездни левови междубанкови превода (през системите Бисера и Blink). Получаваш и до 10 безплатни  комунални заплащания на календарен месец, с цел да движиш сметки, поправки и всевъзможни други действия на входа даже когато си в придвижване. Единственото изискване, с цел да получиш всички тези улеснения и да ползваш пакета е  да станеш бизнес клиент на банката и да упражняваш публично активността „ Професионален домоуправител “.

Изгради ли си към този момент визия? А в този момент единствено си направи сметката - открий пакет „ Професионален домоуправител “ на Пощенска банка, тъй като това може да бъде входът ти към по-ползотворна работа. Затова заповядай в комфортен финансов център на Банката или посети www.postbank.bg.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР