Четвъртокласниците ще учат за предназначението на банките и ролята на

...
Четвъртокласниците ще учат за предназначението на банките и ролята на
Коментари Харесай

Четвъртокласници ще учат стъпките на „Дунавско хоро“, гимназистите ще играят сиртаки

Четвъртокласниците ще учат за предназначението на банките и ролята на налозите в часовете по предприемачество. Това планува планът на нова образователна стратегия, качена на уеб страницата на Министерството на образованието и науката (МОН) за публично разискване.
 
От хлапетата от последния клас на началното обучение ще се чака да познават предназначението на банката като дружество за предпазване на пари и на заеми, както и да схващат ролята на налозите за обезпечаване на публични потребности.
 
Повече геометрия за четвъртокласниците в новите стратегии

В часовете по „ Технологии и предприемачество “ са заложени още тематики, свързани с обработката на хранителни артикули, разпоредбите за безвредна работа с уреди като готварска печка, ютия, компютър, тв приемник и други От децата ще се чака още да схващат значимостта на разнообразни специалности в публичния и частния бранш за развиване на локалната стопанска система.
 
Според плана за образователна стратегия те ще би трябвало да оферират хрумвания за решение на стопански проблеми на практическа основа, както и да знаят придвижването на парите като фактор за развиване на стопанската система.
 
4 години ще се учи напълно българска литература в учебно заведение

В плана на стратегия по „ Човек и природа “ пък е заложено децата за учат за Земята, Луната, както и да посочват планетите. Тогава те ще се срещнат и с главните витални процеси като дишане, хранене и размножаване. Темите в образователната стратегия включват още измененията по време на пубертета, както и нездравословното влияние на алкохола, опиатите и никотина.
 
Основното предопределение на цифровите устройства, както и по какъв начин се съхранява и обработва информация в тях, са заложени в уроците по „ Компютърно моделиране “ в плана на образователна стратегия. От учениците ще се чака да създават планове като проби, пъзели, анимации с екологична устременост.
 
Учители скочиха против оферти в образователните стратегии

В часовете по физическо образование и спорт пък четвъртокласниците ще учат стъпките на „ Дунавско хоро “ и „ Седенчица “ .
 
В плана на програмата за десетокласниците пък е заложено гимназистите да се научат да танцуват „ Еленино хоро “ , както и гръцкия танц „ Сиртаки “ . По тематиката Включват фрагменти от Библията в програмата по литература за 8 класУчени и родители против Декамерон в учебника за 8-и клас (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР