Четирима служители на правоохранителните органи бяха застреляни, а други четирима

...
Четирима служители на правоохранителните органи бяха застреляни, а други четирима
Коментари Харесай

Смъртоносна стрелба в Северна Каролина

Четирима чиновници на правоохранителните органи бяха убити, а други четирима бяха ранени в понеделник при престрелка. Инцидентът е станал по време на гонене на заподозрянбеглец в къща в Шарлот, Северна Каролина, оповестиха управляващите.

Според полицейското ръководство на Шарлот-Мекленбург беглецът, който разкрил огън по служителите на реда, когато те пристигнали в жилището, също е бил смъртоносно прострелян по време на престрелката. Други двама мъже са били задържани при акцията поради опозиция против служителите на реда.

От Белия дом оповестиха, че президентът Джо Байдън е осведомен за случая и към този момент е провел диалог с губернатора на щата Рой Купър.В изказване на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати се споделя, че един от четиримата убити чиновници е бил заместник-шериф.

" Днес е безусловно драматичен ден за град Шарлот и за специалността на правоприлагащите органи ", съобщи ръководителят на полицията в Шарлот-Мекленбург. " Днес загубихме няколко герои, които просто желаеха да поддържат сигурността на нашата общественост. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР