Четирима се изправят пред съда заради крупния обир в Банско

...
Четирима се изправят пред съда заради крупния обир в Банско
Коментари Харесай

Четирима се изправят пред съда заради крупния обир в Банско през март

Четирима се изправят пред съда поради крупния грабеж в Банско през март , оповестява Българска национална телевизия. На 8 март 2022 година от жилището на локален предприемач незнайни причинители отмъкнаха 350 000 лв. и 200 грама злато.

" Кражбата е осъществена в 20.55 на 8 март посредством разрушение на PVC врата на втория етаж, откъдето е проникнато на четвъртия етаж. От ниша в дрешник е открадната сумата от към 350 000 лв. и златни украшения към 200 грама. Собствениците на къщата са били долу в механата и след към 10 минути са разбрали за кражбата. У становени са 4 лица, които са арестувани за съпричастност към действието ", съобщи Кирил Стоянов, шеф на районното ръководство в Банско.

В резултат на дейностите на Министерство на вътрешните работи бяха арестувани 6 души. Четирима от тях са привлечени като обвинени. Те могат да получат наказване отнемане от независимост от 3 до 15 години.

Днес ще бъде импортирано искане за непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража.

Припомняме, че през вчерашния ден се организира профилирана акция в няколко обитаеми места в страната, при която бяха арестувани шест души.
 Полиция претърсва коли и жилища в пет града поради огромна кражба
Полиция претърсва коли и жилища в пет града поради огромна кражба

Задържани са шестима души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР