Четирима души са приети в болница, след като армейски коне

...
Четирима души са приети в болница, след като армейски коне
Коментари Харесай

Избягали коне на кавалерията в Лондон раниха четирима души

Четирима души са признати в болница, откакто армейски коне избягаха по време на утринна разходка в центъра на Лондон и галопираха по улиците в час пик, съобщи Агенция Франс Прес. Лондонската полиция заяви, че се пробва да спре " неустановен брой коне ", избягали по незнайна причина от кралската конница.

Снимки и видеа в обществените мрежи демонстрираха конете тичат по натоварените пътища около рейсове, таксита и коли.

Видео в обществените медии демонстрира по какъв начин едно от животните се придвижва с кръв по гърдите и краката си. Това се е случило след удар в кола. Друг кон пък се е блъснал в туристически рейс. 

По-късно представител на армията посочи, че избягалите коне са пет и всички са прибрани. Не е ясно доколко са потърпевши четиримата лондончани.

Един от ранените е боец, който е потърпевш при случая, откакто изплашен кон блъснал такси и рейс измежду редица транспортни средства, оповестява " Телеграф ". В 8.25 ч. локално време боецът е бил хвърлен от коня откакто животното се блъснало в колата покрай Бъкингамския замък.

Две минути по-късно незабавните медици били извикани на близкия площад - Белгрейв Скуеър, където разкрили двама ранени от коне и ги откарали в болница. Друго позвъняване е направено в 8.35 сутринта на кръстовището на Chancery Lane и Fleet Street и четвърти човек е откаран в болница.

Предполага се, че животните са се изплашили по време на ежедневните си утринни извършения от „ строители, които реалокират бетон “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР