Честит празник, Ловеч! В сърцето ми има специално място за

...
Честит празник, Ловеч! В сърцето ми има специално място за
Коментари Харесай

На празника на Ловеч Николай Нанков пожела здраве, мъдрост и разум на всички

" Честит празник, Ловеч! В сърцето ми има особено място за жителите на този град. И тези, които избраха Ловеч за своя житейска орис, и тези, които животът ги води надалеч, носят в сърцето си този център на смели герои, именити професори, надарени създатели, изтъкнали спортни деятели. Техният дух и през днешния ден витае и кара доста хора да излязат в този празничен ден с молитва за добруването на града и жителите му ".
 
Това написа в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ/СДС и лидер на листата в Ловешко Николай Нанков. 
 
 Николай Нанкова Николай Нанкова Източник: Политическа партия ГЕРБ  Кандидатите за народин представители от ГЕРБ-СДС в Ловеч Кандидатите за народин представители от ГЕРБ-СДС в Ловеч Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Пожелавам здраве, мъдрост и разсъдък на всички. На всички, записали в част от живота си Ловеч – дайте сила за развиване и разцвет на това определено от Бога място, както и то ви е дало положително обучение и специалност.
Ловеч има всичко – красива природата, богата история, гения на създателите и любовта на жителите си.
Вярата в Ловеч я нося в сърцето си. И съм работил за добруването му. И ще продължа да работя за Ловеч до момента в който мога! Честит празник! ", прибавя той.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР