Червеният килим на наградите Оскар 2024 официално започна. Най-големите филмови

...
Червеният килим на наградите Оскар 2024 официално започна. Най-големите филмови
Коментари Харесай

Червен килим на Оскарите 2024: Британи Сноу, Джулиан Хау, Лавърн Кокс и други звезди зашеметяват с дръзки погледи на наградите Оскар

Червеният килим на премиите Оскар 2024 публично стартира.

Най-големите кино звезди в света се събират за най-голямата вечер в Холивуд, защото Oppenheimer и Killers of the Flower Moon може да счупят върхове.

Знаменитости от A-списъка - в това число Британи Сноу и Лавърн Кокс - към този момент демонстрираха дръзките си визии за вечерта.

Британи Сноу

Звездата от Pitch Perfect Британи Сноу парадираше с извивките си в жълта рокля без презрамки, която беше прилепнала от горната страна, само че по-струйна от горната страна изпод.

Бретан участва на премиите като нейния филм, Red White, and Blue, който беше номиниран за най-хубав късометражен филм онлайн.

Тя добави визията си с огромна златна изящна огърлица, до момента в който косата и гримът й бяха изпипани до съвършенство.

Още следва... За последните вести по тази история, продължавайте да проверявате The U.S. Sun, вашата дестинация за най-хубавите вести за звезди, спортни вести, истории от действителния жи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР