Черноморец (Бургас) постигна изключително важна победа с 1:0 при визитата

...
Черноморец (Бургас) постигна изключително важна победа с 1:0 при визитата
Коментари Харесай

Черноморец би Родопа в Смолян и е само на точка от върха в Югоизток

Черноморец (Бургас) реализира извънредно значима победа с 1:0 при визитата си на Родопа в Смолян, като това се случи в среща от 23-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

Единственото попадение бе дело на Венци Гюзелев от дузпа в 75-ата минута, като след почивката " акулите " разсипаха своя съперник и пропуснаха няколко отлични голови шанса.

Ари Да Коща, Гюзелев, Мантаров и Славов имаха отлични благоприятни условия да вкарат в игрова конюнктура през второто полувреме, само че пропиляха чисти положения.

Няма по какъв начин да не се означи обстоятелството, че през първото полувреме Родопа изтърва дузпа посредством Мишо Кисьов в 20-ата минута, като ударът му бе добър, само че Мартин Шейтанов хвана ъгъла и това спомогна също за триумфа на гостите.След триумфа на " акулите " тимът е втори в класирането и единствено на точка зад водача Несебър, който през днешния ден загуби изненадващо от Локо (Пловдив) II. Бургазлии разделят второто място с отбора на Гигант, който има мач на следващия ден. 

" Наистина доста тежка аудиенция! Важното е, че спечелихме и се доближихме до върха. Очаквахме сложен мач, само че играхме доста добре през второто полувреме и пропиляхме няколко шанса. Все отново значими са трите точки. Вървим по график все още и сме в серия от победи, тъй че поздравления за момчетата ", разяснява треньорът на отбора Веселин Великов. 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР