Черно море Варна посреща Лудогорец Разград в мач от 33-ия

...
Черно море Варна посреща Лудогорец Разград в мач от 33-ия
Коментари Харесай

Черно море посреща Лудогорец във важен мач за амбициите на моряците

Черно море Варна посреща Лудогорец Разград в мач от 33-ия кръг на Първа лига, шампионска група. Двубоят на стадион " Тича " започва в 20:30 и ще бъде управителен от Владимир Вълков.

Черно море влиза в конфликта като трети в класирането с актив от 66 точки и голова разлика 48:25. " Моряците " са в серия от четири мача без загуба, като в последните три от тях не позволява гол. Варненци са непобедени на собствен терен и са най-хубавият хазаин в елита с реализирани досега 15 победи и 1 тъждество с обща голова разлика 30:9.

Лудогорец идва във Варна с предварително извоювана 13-а поредна купа на България. " Орлите " са непостижими на върха със своите 79 точки и голова разлика 84:19. Разградчани изгубиха последния си формален мач след 2:3 от Ботев Пловдив във финала на Sesame Купа на България, само че в шампионата са в поредност от 14 срещи без загуба. Извън дома първенците са постигнали досега 12 победи, 1 тъждество и 2 провали с обща голова разлика 29:6.

Последният мач сред двата тима се игра през месец февруари тази година, когато в Разград Лудогорец надви с 3:1 над Черно море. Варненци откриха посредством попадение на Дани Мартин, а " орлите " реализираха цялостен поврат посредством два гола на Руан Крус и един на Якуб Пьотровски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР