Черно малко леопардче, се роди в Сибирски резерват. По някаква

...
Черно малко леопардче, се роди в Сибирски резерват. По някаква
Коментари Харесай

Как леопард изоставен като бебе, откри грижовно семейство и верен приятел ротвайлер

Черно малко леопардче, се роди в Сибирски резерват. По някаква причина, може би заради стрес след раждането, майката не хранела бебето си.

 Panther Abandoned By Its Mother Grows Up With A Human And Rottweiler

Служителите на зоологическата градина разкрили, че котето стартира да отслабва и почнали да търсят краткотрайна грижа за него.

Млада жена на име Виктория, която има богат опит в грижите за диви котки взема решение да поеме грижите за дребното. Тя кръстила бебето Луна и се съветвала с професионални ветеринари за диетата и лекуването на животното.

 Leopard Luna executes commands. - YouTube

След два месеца Луна била пораснала до размерите на огромна домашна котка.

Израснала измежду обич и грижи, Луна била извънредно добродушно животно. Сините й очи, които по-късно станали жълто-зелени, спечелили сърцата на всички към нея. Виктория толкоз се привързала към Луна, че решила да подаде документи за публично осиновяване, макар че към този момент от институциите били разкрили дом на котката.

Виктория към този момент имала в дома си ротвайлер на име Венца, който изненадващо приел новия си „ комшия “. Интересното е, че първоначално ротвайлера бил комплициран какво стои пред него: мечка или котка. Но скоро двамата станали неразделни другари, макар че Венца от време на време „ почиствал бъркотията “, когато Луна ставала прекомерно дива.

Днес тази необикновена двойка живеят в естетика и съгласие, макар че стопанката им не разкрива тъкмо в кой град. Луна, като хибрид на далекоизточен и ирански леопард, се приспособява добре към студения климат с помощта на гъстата си четина.

 How the panther Luna and rottweiler Venza react to the cat </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: mozache.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР