ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът Джим Джъстис обяви в

...
ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът Джим Джъстис обяви в
Коментари Харесай

Западна Вирджиния няма да се сблъска с връщане на образователни фондове в размер на 465 милиона долара след освобождаване от федералните власти, каза губернаторът

ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът Джим Джъстис разгласи в петък, че Западна Вирджиния няма да бъде изправена пред връщане на 465 $ милиона пари от COVID-19 от Министерството на образованието на Съединени американски щати, облекчавайки опасенията, повдигнати от щатските законодатели през последните дни на законодателната сесия през март.

Губернаторът републиканец сподели в изказване, че федералните чиновници са одобрили щатския заявление за освобождение от парите, които бяха част от повече от един милиард $ федерална помощ, получена от щата за подкрепяне на студентите по време на пандемията от COVID-19.

За да получите парите, страната трябваше да резервира финансирането на образованието на същото или по-високо равнище, в сравнение с преди пандемията. С други думи, федералните пари биха могли да добавят съществуващите държавни вложения в образованието, само че не и да ги заменят.

За федералните разходни пакети, признати през 2020 година и 2021 година, това значи съвпадане $ за $...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР