bTV Comedy ще изненада българските зрители с телевизионната премиера на

...
bTV Comedy ще изненада българските зрители с телевизионната премиера на
Коментари Харесай

Паранормални случаи в Уелингтън завладяват ефира на бТВ Комеди

bTV Comedy ще изненада българските фенове с телевизионната премиера на един от най-популярните хорър-комедийни сериали за последните няколко години – „ Паранормални случаи в Уелингтън “ („ Wellington Paranormal “). С неподправено възприятие за комизъм, новозеландската поредност ще разкрива необятния свят на окултното и необяснимото от 13 април (събота), всеки уикенд от 22:30 ч. (по две серии).

Сериалът наблюдава занимателното и динамично всекидневие на двама невероятни служители на реда, които са назначени в новооткритото „ паранормално звено “ на полицията в столицата на Нова Зеландия. Те са натоварени с нелеката задача да се оправят с възходящия брой локални закононарушения от извънреден темперамент. Епизодите на „ Паранормални случаи в Уелингтън “ ще бъдат налични и онлайн на видео платформата на bTV Media Group VOYO.

Сюжет:
В центъра на историята са безгрижните полицейски инспектори Миноуг и О’Лиъри – чиновници в ръководството в Уелингтън, които се пробват да предотвратят възходящите с всеки минал ден паранормални феномени в града. Това обаче не всеки път им се получава, основно поради аматьорските способи, които прилагат… С помощта на старши сержант Маака, те преследват зомбита, демони, върколаци, призраци и чудовища, настанили се измежду локалните поданици в столицата на Нова Зеландия. Всеки епизод наблюдава опитите им за „ следствие “ на разнообразни свръхестествени случаи, изпълнени с доста смях и непредвидени обрати.

„ Паранормални случаи в Уелингтън “ дава обещание да се трансформира във любимец на феновете на комедията и хоръра. Сериалът е основан като спин-оф на паметния игрален филм „ Какво вършим в сенките “ („ What We Do in the Shadows “) от 2014 година В основните функции феновете на bTV Comedy ще видят Карън О`Лиъри, Майк Миноуг, Томас Сейнсбъри и други

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР