Брутална венецуелска улична банда, която контролира сексуалния трафик в Южна

...
Брутална венецуелска улична банда, която контролира сексуалния трафик в Южна
Коментари Харесай

Венецуелска банда за сексуален трафик, която жигосва млади момичета, работеща в САЩ, свързана с убийството на бивше ченге: доклади

Брутална венецуелска улична тайфа, която управлява половия трафик в Южна Америка, като жигосва дами и млади девойки с татуировки зад ушите им, е изнасяйки насилието си в Съединени американски щати, съгласно отчетите.

Tren de Aragua, който е кръстен на венецуелския щат Aragua, в този момент работи в Южна Флорида след ареста тази седмица на обвинен, търсен за брутално ликвидиране в Маями, съгласно отчети.

Юрвин Салазар Майта беше упрекнат в убийството през ноември на пенсионирано венецуелско ченге пред хотел покрай летището в Маями. Властите в Маями Дейд споделят, че Салазар е обвързван с бруталната тайфа.

Tren de Aragua се управлява от Хектор Гереро Флорес, 40-годишен дезертьор, който управлява трафика на опиати и хора, до момента в който е бил затворен в един от пандизите с оптималната сигурност на Венецуела повече от десетилетие. Той избяга през септември и местонахождението му е незнайно. В няколко страни от Латинска Америка са издадени заповеди за арест на Гереро, който е прочут с прякора си „ Ел Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР