Бруклин Бекъм разкрива, че никога не е ходил на курс

...
Бруклин Бекъм разкрива, че никога не е ходил на курс
Коментари Харесай

Признанието на Бруклин Бекъм за супер нудълс, докато той споделя своите кулинарни тайни

Бруклин Бекъм разкрива, че в никакъв случай не е ходил на курс по готварство и споделя всичко за детските си готварски прекарвания в ново изявление за своите кулинарни творения.

Най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм, на 24 години, признава, че брачната половинка му Никола Пелц, която е от две години, не може да „ готви, с цел да избави живота си “ и си спомня по какъв начин се е мотал с татко си в кухнята като дребен - добави, че майка му в действителност не е от хората, които биха поели водещата роля, когато ставаше въпрос за подготвяне на фамилни ястия.

Бруклин, който отвори изскачащ ресторант за почитателите на неговата храна, също разкрива фантазията си да отвори пъб в сегашната си база в Лос Анджелис - признавайки, че му липсва пъб културата в Лондон, откогато се реалокира в Америка на цялостен работен ден.

Най-голямото дете на Бекъм стартира да споделя своите готварски завършения в обществените медии по време на изолацията през 2020 година, като някогашният упорит фотограф постоянно беше безмилостно подиграван пор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР