Британците са тероризирани от диви чайки, докато съперничещите им банди

...
Британците са тероризирани от диви чайки, докато съперничещите им банди
Коментари Харесай

Чайки „XL Gully“ тероризират британците, докато банди от чайки се състезават да бъдат най-твърдите птици

Британците са тероризирани от диви чайки, до момента в който съперничещите им банди „ XL Gully “ се състезават за купата на най-коравите птичи бандити във Англия.

Тази седмица беше обявено, че жителите на Ливърпул живеят в боязън от „ Бандата на XL Gullies “, прословуто стадо, водено от „ Бъгси Чайката “, кръстено на скандалния американски разбойник Сийгъл. Бъгси обаче не е единственият хвъркат кавгаджия, ръководещ нощувката; нашите читатели от цялата страна оповестяват за свои лични пернати демони, които се стремят да детронират „ шефа от най-високо равнище “, трансформирайки всекидневието в същинска летяща кобила.

Агресивни чайки, нетърпеливи да претендират за първото място в кълването ред, предизвикват безпорядък в цялата страна, с тревожни истории, които летят от Есекс, Норфолк, Скарбъроу, Шефилд и даже чак на север като Шотландия. Живописният град Бекълс, сврян в Съфолк и Норфолк Броудс, е под блокада от чайка, толкоз заплашителна, че си е спечелил прозвището „ Стивън Чайката “ в символ на почи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР