Британците не просто обичат косматите си приятели, те активно гарантират,

...
Британците не просто обичат косматите си приятели, те активно гарантират,
Коментари Харесай

Кучешка йога, спа процедури и следобеден чай - как да отпразнуваме Националния ден на домашните любимци

Британците не просто обичат косматите си другари, те интензивно подсигуряват, че могат да ги съпровождат на всички места, където отидат. Цифрите демонстрират, че притежателите харчат близо 8 милиарда паунда годишно за обичаните си домашни любимци, само че бихте ли похарчили стотици за първокласно леговище за кучета с подобаваща за кучета йога и падълбординг?

За 845 паунда кученцата и техните притежатели могат да се насладят тридневно усамотение, уместно за кучета, в извънредния Pylewell Park, първокласно имение в провинциална къща с аспект към морето, тъкмо отвън град Лимингтън в сърцето на зашеметяващата Нова гора.

По време на престоя си кучетата могат да се насладят на подкастряне и спа процедури, дружно с водени живописни разходки в плюшеното имение от 1500 акра. Имотът може да се похвали с публични градини, езеро и даже частен плаж, който е съвършен за тренировки.

След дълъг ден гостите могат да се провиснал в една от 13-те спални, няколко с кревати с балдахин, само че имайте поради, че н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР