Британският заместник финансов министър Риши Сунак е определен от високопоставени

...
Британският заместник финансов министър Риши Сунак е определен от високопоставени
Коментари Харесай

Любимият министър на Джонсън ще ръководи икономическо супер министерство

Британският заместител финансов министър Риши Сунак е избран от високопоставени членове на Консервативната партия да управлява ново " икономическо супер министерство " след обилни промени в кабинета, предстоящи през февруари, оповестява през днешния ден вестник " Файненшъл таймс ".

Консерватори, близки до премиера Борис Джонсън, споделиха, че представянето на Сунак по време на предизборната акция му е разкрило пътя към покачването като получи министерски портфейл при идните промени.

Очаква се Борис Джонсън да сътвори разширено министерство на стопанската система, което да погълне министерството на външната търговия.

Според високопоставени консерватори Сунак е обичаният министър на премиера - благонадежден сътрудник, на който е била поверена задачата да съобщи посланието на Торите, частично и тъй като е същински покровител на Брекзит, осведоми Българска телеграфна агенция.

Приятели на Сунак признават, че той към момента не е изцяло завършен участник в диспути. Когато заместил Джонсън в два телевизионни предизборни дебата, от време на време изглеждал леко обезпокоен и прекомерно непреклонен, отбелязва изданието. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР