Британски производител на растителна храна за домашни любимци предлага над

...
Британски производител на растителна храна за домашни любимци предлага над
Коментари Харесай

Компания плаща 6000 долара, за да душите изпражненията на кучето си

Британски производител на растителна храна за домашни любимци предлага над 6000 $ на някой, който би се наел да промени диетата на кучето си за два месеца и да следи миризмата на изпражненията на домашния си любим.

OMNI е профилирана в произвеждане на храна за кучета от растителен генезис.

Компанията съобщи, че търси „ специфичен притежател на куче, който да души изпражненията на кучето си, с цел да тества резултата, който растителната диета има върху храносмилането и общото здраве на животното ".

Печелившият претендент ще получи 6 685.82 $, с цел да храни кучето си с продуктите на OMNI в продължение на два месеца и да рапортува за резултатите, които те имат върху честотата на изхождане на животното, миризмата на изпражненията, равнищата на сила, държанието, моделите на съня, тежестта и положението на козината.

Кучето ще бъде прегледано от ветеринарен доктор първоначално и в края на двумесечния интервал.

Съоснователят на OMNI Шив Сивакумар сподели, че клиентите оповестяват за усъвършенствано храносмилане, равнища на сила и общо здраве след прекосяване към растителна храна.

„ Не единствено това. Получаваме противоположна връзка, че изпражненията на техните кучета са се подобрили във връзка с цвета, консистенцията и миризмата ", твърди той.

Сивакумар споделя още, че компанията се стреми да удостовери личните си заключения, като събира данни от притежателите на кучета.

„ Знаем, че това е много извънредно предложение, само че също по този начин знаем, че това е методът да подкрепим думите си с пари и да покажем на притежателите на кучета, че растителната кучешка храна може да усъвършенства изпражненията, общото здраве и храносмилането на домашните любимци ", сподели той.

Заявления се одобряват на уеб страницата на компанията до 31 март.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР