Британската телекомуникационна група BT Group продава култовата лондонска BT Tower

...
Британската телекомуникационна група BT Group продава култовата лондонска BT Tower
Коментари Харесай

Най-големият доставчик на мобилни услуги в Обединеното кралство продава култовата лондонска BT Tower за £275 милиона

Британската телекомуникационна група BT Group продава паметната лондонска BT Tower - в миналото значима част от мрежовата инфраструктура - на бизнесмена MCR Hotels. Цената на договорката е 275 милиона паунда. 189-метровата кула е от 1965 година, когато е открита като кулата на пощата, съобщи CNBC.

Тя се използваше за телекомуникационни сигнали от Лондон до останалата част от страната, само че това стана ненужно преди повече от десетилетие, поради прехода към закрепени и мобилни мрежи.

Кулата беше известна и с въртящ се ресторант на 34-ия си етаж, който се завърта в цялостен кръг в границите на 22 минути.
 Емблематичен затвор със 115-годишна история в Япония се трансформира в първокласен хотел
Емблематичен затвор със 115-годишна история в Япония се трансформира в първокласен хотел

Сградата е културно завещание

Сега постройката ще се трансформира в най-новата забележителност на Лондон, като концепцията е да бъде хотел. Американският гигантMCR има и ръководи 150 парцела, в това число хотел TWA, ситуиран в някогашния център на Trans World Airlines на интернационалното летище Джон Ф. Кенеди.

Главен изпълнителен шеф на MCR Hotels Тайлър Морс разяснява, че групата ще " резервира тази обичана постройка и ще работи за създаването на оферти, с цел да опише нейната история като емблематичен хотел ".

Най-големият снабдител на широколентови и мобилни услуги в Обединеното кралство BT сега извършва огромна стратегия за понижаване на разноските, която ще редуцира до 55 000 работни места до 2030 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР