Британска пристрастена към пътуванията, която е прекарала хиляди в 35

...
Британска пристрастена към пътуванията, която е прекарала хиляди в 35
Коментари Харесай

Британска „пристрастена към пътуванията“ задържана в Катар, след като властите откриха бутилка ром, която тя е купила като сувенир

Британска пристрастена към пътуванията, която е прекарала хиляди в 35 страни през последните две години, предизвести други за пагубна неточност в подобен, който едвам не й костваше свободата й.

Блогърката Лаура Кемп харчи £30 000 годишно, с цел да подхранва пристрастеността си към пътешествията, откакто неотдавна посети места като Бора Бора и Fji. Но в едно не толкоз блажено прекарване 33-годишната жена се оказа арестувана, откакто бутилка ром беше иззета от нея в Катар.

Лора, родом от Челтнъм, Глостършър, направи грешката от нехайство, като не помни строгите закони за алкохола в страната при скорошно пътешестване. Хората в страната от Близкия изток са изправени пред до шест месеца затвор и санкция от £600 за нарушение на нейните закони по отношение на алкохола, до момента в който чужденците също са изправени пред депортиране.

Тя приказва, с цел да предизвести други пасажери след бутилката кокос Ром Такамака, който беше купила от Сейшелските острови като сувенир, беше видян, до момента в който минав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР