Бреговата охрана издирва водолаз, който е изчезнал близо до корабокрушение край Кий Уест

...
Бреговата охрана на САЩ издирва водолаз, изчезнал близо до корабокрушението
Коментари Харесай

Бреговата охрана на САЩ издирва водолаз, изчезнал близо до корабокрушението на Ванденбург, корабокрушение край Кий Уест във Флорида, което служи като изкуствен риф, на Сряда.

Екипажи във въздуха и на повърхността издирват Томас Фолкенбери, 44, който последно е бил видян да носи черни екипировки за гмуркане и плавници, каза бреговата охрана в публикация в Twitter в сряда следобед.

От четвъртък сутринта търсенето продължаваше.

Останките са популярна атракция във водите близо до Кий Уест. Gen. Hoyt S. Vandenberg първоначално е пуснат в експлоатация през 1944 г. и е потопен до пътеката за корабокрушение във Флорида Кийс през май 2009 г., където служи като изкуствен риф. Vandenberg е втората по големина останка, използвана някога като изкуствен риф и е на около 145 фута под водата. Той седи изправен на дъното на океана и е висок около 100 фута в най-високата си точка.

CBS Miami съобщи по това време. Гмуркачът, идентифициран като 50-годишният Джордан Джей Фишър от Рокпорт, Тексас, е бил със съпруга си, още двама души и ръководител на гмуркането. Групата каза, че са изгубили Фишър от поглед, когато се връщали към швартовата линия, свързваща ги с лодката им за гмуркане.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР