Брад Пит даде миналата седмица под съд бившата си съпруга

...
Брад Пит даде миналата седмица под съд бившата си съпруга
Коментари Харесай

Брад и Анджелина на нож заради едно „розе“

Брад Пит даде предходната седмица под съд някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли за това, че продала без да го уведоми частта си от общото им лозе в Южна Франция, където се точи фамозното " розе " - " Миравал ". И освен това - новият притежател на приказното парченце земя със палат с името на виното е съветският олигарх Юри Шефлер, с който отсега нататък холивудският ас би трябвало да дели парцела макар нежеланието му. Ето за какво в този момент Брад Пит упорства френският съд да анулира договорката на неговата някогашна жена и да постанови, че продажбата на общата благосъстоятелност може да се реализира единствено от името на двамата, заяви " Труд бг ".



" Бранджелина ", както медиите нормално назовават двете кинозвезди, купува райското кътче със замъка " Миравал " близо до обичания на Ван Гог изящен град Екс Ан Прованс при започване на тяхната връзка през 2008 година После, през 2014 година, подвигат тъкмо там женитба за знамение и приказ със стотици другари, и защото единствено Брат е притежател на производството на именитото " розе ", той трансферира половината на жена си за брачен подарък. Така двамата стават притежатели с по 50% на лозя, пасбища, гори, постройки и мазета, където нормално прекарват свободното си време в компанията на многоройната си челяд.

Но през 2019 година се разделят, разводът още не е завършил, но през 2021 година Анджелина уведомява с имейл Брад, че макар желанието ѝ да остарее в " Миравал ", това нямало да се случи и тя желала да продаде час по-скоро полагащата ѝ се половина от парцела, оценен на 55 млн. $. Все още пълноправният брачен партньор уведомява жена си, че той е подготвен да ѝ заплати единствено за нейната част 54,5 млн. $, само че договорката засяда в комплицираната процедура на развода. И в края на 2021 година без да каже на мъжа си, Анджелина продава акциите си от " Миравал " на съветския олигарх и притежател на френски винарски мазета Юри Шефлер за сумата от 67 млн. $, т.е. за много повече пари от офертата на Брад.

Като в този момент с изключение на поради договорката зад тила му, в този момент холивудският ас съди брачната половинка си и за това, че го била наклепала пред Темида дето през 2016 година карал смъртно пийнал фамилния аероплан и за малко да провокира тежка злополука. Анджелина му била подписала удостоверен от нотариус документ, че няма да разгласява неприятния случай, заплашил освен живота на двамата, само че и този на децата им, само че не удържала на обещанието си. И към този момент била присъединила случая в претенциите си против Брад за принуждение над личността ѝ по време на брака им - събитие, което я било подтикнало съгласно юристите ѝ да продаде частта си в " Миравал " без да го осведоми...

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР