Бойко Рашков няма място в политиката, а по трапезите със

...
Бойко Рашков няма място в политиката, а по трапезите със
Коментари Харесай

Пеевски: Бойко Рашков няма място в политиката, а по трапезите със седналия до него пудел

Бойко Рашков няма място в политиката, а по трапезите със седналия до него пудел. Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в Народното събрание след случилото се през вчерашния ден по време на комисията за " Митниците ", съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите му ПП-ДБ са саботирали всичко, отговаряйки на отправените от ППД-Б обвинявания към ПП-ДБ, че поради ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи страната нямало да получи втория транш по ПВУ. 

Пеевски бе запитан дали е допустима нова взаимна работа с ПП-ДБ, той не даде безапелационен отговор, само че прикани въпросът към Агенция " Митници " да бъде решен.

" Нека да не приказваме дали е вероятен, или неосъществим разговор с тях. Ако се окаже, че всичко, което се  чу и видя за тях, ние няма да участваме. Тези обвързаности с контрабанда и пудели, влачещи пачки, Движение за права и свободи няма да работи с тях. Тези хора няма безусловно никакъв интегритет ", сподели водачът на ПГ на Движение за права и свободи. 

Той отхвърли да разяснява и опцията за сформирането на коалиция с ГЕРБ-СДС.

По отношение на номинацията на Елена Йончева за народен представител той изясни, че тя е " потвърдила, че е самостоятелен човек ": " Избрах я, тъй като е един самостоятелен човек, който е потвърдил, че пази свободата на медиите, публицистите и хората. Винаги сме имали гражданска квота и считам, че тя е един заслужен представител за тази квота ". 

Той бе безапелационен, че в случай че тя одобри поканата, ще има цялостна независимост да продължи да работи по всички тематики, с които се занимавала и досега. 

" Елена Йончева нищо не е сменила. Ние я поканихме. Винаги сме имали гражданска квота ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР